Dekorfalak - Dekor Falfestés

Dekorfalak - Falfestés

„Mi is az a dekorfal?”

Az enteriör avagy a belső terek, helyiségek fontos és meghatározó szereplői a falak. Alapvetően már egy helyiség falainak méretei, jellege, színe, építészeti stílusa is lehet dekoratív. A mai, modern belsőépítészet kedvelt design eleme, a „dekorfal” vagy nevezhetjük a helyiség fókuszfalának, középponti látványelemének is. Általában a helyiség falai közül csak 1 falról beszélünk, ami kiemelkedő, látványos, sokszor 3D-s, strukturált falfelület, ami a belépő tekintetét azonnal magára vonja.
A falfestés, a művészet eme ágazata napjainkban jelentős olasz befolyásoltsággal bír, mivel fantasztikus nagymesterek szakosodtak erre a fajta design-festésre. Milánó, Velence ,Verona mindig is a művészetek bölcsői voltak, ez manapság sincs másként. Szerteágazó technikai háttere és festési módjai minden stílusnak kedveznek. A modern industrial, loft, amúgy ipari stílustól a rusztikus, romantikus, ódon falakig bármi megjeleníthető, mint dekoráció.
Legnagyobb vonzerejük a minden esetben egyénre szabott, egyszeri és megismételhetetlen, sohasem „tömegcikk” mivoltukban rejlik.
Kifogyhatatlan témákkal és ötletekkel, szeretettel és nagy rajongással készítem én is ezeket a falakat. Keress bátran, ha egy fantasztikus, Neked tervezett dekorfalat szeretnél!

Alice Home Design
Munkáim - Fotó Galéria
Legújabb és esetleg folyamatban lévő munkáimat, Instagram és Facebook oldalaimon tudod folyamatosan követni.
Alice Home Design
Videó Galéria
Kozmetika Dekorfalak
Rusztikus téglafal
3D Dekor falfestés
Rozsda patina dekorfal